Gådeløsning og taktik i kap med tiden

Et taktisk mafiabaseret spil med fokus på teamwork og gejst. Mafiafamilierne er samlet, for gamle Godfather er død. Ved hjælp af teamspirit, sjov gådeløsning og mordopklaring dyster familierne om at opklare Morder, Mordvåben og Lokation inden tiden rinder ud.

I Godfathers gamle bibliotek findes en række underholdende udfordringer der henholdsvis udfordrer intellekt, smidighed, samarbejde og kreativ sans. Lykkes det at løse en udfordring får man et hint der leder til opklaringen af mordet på Godfather. Der er rigelig med ufordringer at tage fat på, og tiden er begrænset så godt overblik og samarbejde er vejen frem. Holdene har stor indflydelse på hvilke hints de involveres i, så med god taktisk sans får man bedst udnyttelse af gådeløsningerne.

...Var det Mr. Pink i Vinkælderen med Kniv ? ...eller Don Alphonso i Biblioteket med Golfkøllen ? ...eller Big Smokey i Poolen med Pistol ? ...eller... ? 

Godfather Cluedo er meget flexibelt og kan afholdes i egne lokaler, konferencecentre, restauranter eller selskabslokaler. Vi opstiller samtlige installationer, I skal blot fokusere på at have det sjovt.

 

Praktiske oplysninger

Varighed: Fra 2 timer 

Periode: Hele året

Sted:Hele landet

Pris: Ring og hør nærmere