En Verden af Chokolade

Chokolade bliver ofte forbundet med ord som glæde, kærlighed og lyst. Chokolade er uden tvivl et produkt, der til alle tider har været elsket. Derfor har vi valgt at dedikere en hel kokkeskole til denne fantastiske ingrediens der er chokolade. Vælg mellem en af de nedstående kursuser.

Chokoladesmagning 

Undervejs mens der smages på ca. 12 forskellige chokolader, bliver der fortalt om emner fra chokoladens verden, så der udover en stor chokoladeoplevelse kommer mange informationer om chokolade, set fra forskellige vinkler. Der fortælles i en uhøjtidelig og munter tone, om hvordan man får mest ud af chokoladen i sit liv og køkken. Mange personlige tips og erfaringer bliver overgivet. Og så skal man ikke snydes for forklaringen på "hvorfor chokolade er så sundt".

 

Tillæg til chokoladesmagningen:

Chokoladesmagning med demo

Efter overstående chokoladesmagning, forklares og demonstreres hvordan man sikrer at chokoladen altid bliver blank. Så man har teknikken på plads til næste gang man skal overtrække konfekt, lave små dessertgitre a la Blomsterberg eller måske fyldt chokolade derhjemme. Det tager ca. en ½ time oveni.

Tilsat smagsprøver

Tilslut forklares lidt om stykkerne, og på vej ud får deltagerne en lille pose med 3 udvalgte stykker fyldte chokolade. Så man kan fornemme hvordan råvarer af højeste kvalitet, blandet med fantasi, håndværk og kærlighed kan løfte fyldt chokolade til et højere niveau.

 

Praktiske oplysninger

Varighed: Ca. 1 time (+ tillæg)

Periode: Hele året 

Sted: Sjælland, Fyn, Jylland

Priseksempel: 
Kr. 225,- pr. pers. ex. moms (v. 15 deltager)
Kr. 281,- pr. pers. inkl. moms (v. 15 deltager)