Vær en del af 1001 nats eventyr når I sammen laver mad fra det mellemøstlige køkken
 
Vi byder på en skøn aften i Mellemøstens tegn, når I varmer op for gryderne og i fælleskab laver spændende retter med lækre, anderledes og inspirerende ingredienser.
 
Vores dygtige kok og mellemøstlige hjælpelærer vil danne rammen om en skøn aften med autentiske smags- og sanseoplevelser udover det sædvanlige.
 
Gå på oplevelse og sans, lær og bliv inspireret på vores nye kokkeskole! 
 
Mellemøsten byder på en rig madkultur opstået i områder med alt fra frugtbare dale til støvede ørkener, en madkultur udviklet i menneskemyldrende storbyer, i småbitte samfund langt ude på landet og blandt nomader. Trods et begrænset antal råvarer byder køkkenerne på mange smagsoplevelser og en spændende gastronomi.
 
Vores herlige mellemøstlige menuer er udarbejdet af husmødre fra Nørrebro med mellemøstlig baggrund og ved arrangementet vil 2 af kvinderne være til stede som hjælpelærer.
 
I vil blive indført i de traditionelle mellemøstlige retter, få tips og vink af de herboende mellemøstlige kvinder og kvinderne vil være med til at sætte et autentisk præg på hele aftenen.
 
Aftenens menu vil bestå af udvalgte opskrifter fra hhv. Marokko i vest, Tunesien, Ægypten, Tyrkiet, Libanon, Palæstina, Jordan, Syrien, Irak og Iran som det østligste land.
 
 
 
Praktiske oplysninger
Varighed: ca. 4 timer
Periode: Hele året
Sted: I aftalte lokaler eller hos jer et andet sted på Sjælland.
Læs mere om lokaler - her -
 
Priseksempel: 
Fra kr. 649,- pr. pers. ex. moms (v. 10 deltager) i jeres lokaler.
Fra kr. 811,- pr. pers. inkl. moms (v. 10 deltager) i jeres lokaler.
Ekstra pris for eksterne lokaler.