Lær det italienske køkken at kende!

Er pasta noget I køber færdiglavet i supermarkedet og opfattes som en tidsrøver, hvis det skal laves fra bunden? 

Associerer I Italiensk mad med halvdårlige pizzaer og pastaretter fra diverse italienske restauranter? Bliv glædelig overrasket over hvor let det er at lave hjemmelavet pasta og delikat mad på vores Italienske gourmet kokkeskole. 

Vi laver en stor menu med en appetizer, forskellige antipasti, en pastaret, en lækker hovedret og til sidst en dejlig dessert.

Er der en passioneret Mama eller syngende Papa gemt i jer? Smør ærmerne op og få en skøn oplevelse i køkkenet med venner og kollegaer. 

Når I ankommer, byder vi velkommen med nogle små forskellige italienske snaks. Herefter forbereder vi alle retterne i fællesskab.

Vi laver vores egen hjemmelavede pasta og har nogle hyggelige timer sammen inden I skal spise. Alle får opskrifter med hjem.

På kokkeskolen vil jeres samarbejdsevner blive udfordret og styrket gennem det fælles mål, at skabe et sublimt resultat. I vil få en anderledes og sjov aften, hvor I kommer hinanden ved og I vil opleve et styrket sammenhold og have fælles gode minder efterfølgende.

 

Praktiske oplysninger

Varighed: 5 timer inkl. spisning

Periode: Hele året

Sted: I aftalte lokaler eller hos jer.
Læs mere om lokaler - her -

Priseksempel: 

Fra kr. 695,- pr. pers. ex. moms (v. 10 deltager) i jeres lokaler.

Fra kr. 869,- pr. pers. inkl. moms (v. 10 deltager) i jeres lokaler.

Ekstra pris for eksterne lokaler.