Prøv en GPS skattejagt med Personaleklubben
En af vores mest populære events, GPS skattejagt
 
Det er en super underholdende aktivitet der sætter deltagerne på prøve. GPS skattejagt handler om samarbejde, kommunikation og team spirit er nogle af nøgleordene.
 
Hvis du synes, at GPS skattejagt lyder spændende, så har vi nogle forskellige muligheder du kan vælge mellem. 

De tre versioner GPS Skattejagt

En GPS skattejagt gå ud på at finde en ’forsvunden’ person, hvor holdende skal samarbejde og kommunikere for at løse hovedpersonen
 
En anden udgave af vores populære GPS skattejagt, sender Jer ud på et kulturløb, hvor I skal løse opgaver undervejs om de steder I bliver sendt hen. Her vil I blive sendt rundt til historiske og kulturelle steder.
 
Den tredje udgave af en GPS skattejagt er vores Team event. Her afholder vi det ude i den danske natur, hvor GPS’en viser vej men ikke nødvendigvis hvilke udfordringer naturen byder på. Denne type GPS skattejagt kan arrangeres i nærheden af Jeres arbejdsplads.
 

GPS Skattejagt er blevet en populær teambuilding aktivitet og nu kan du også prøve kræfter med den

GPS skattejagt er en perfekt blanding af fysisk aktivitet, hvor alle kan være med, og på samme tid en rigtig god skabelon for teambuilding øvelser, hvor man skal tænke sig om, samarbejde som hold og kommunikere effektivt og klart. Det er ikke uden grund, at GPS skattejagt er blandt vores mest populære events.
 
Hvis du har spørgsmål til et GPS skattejagt event, er du naturligvis velkommen til at kontakte os, så vi kan fortælle mere om de forskellige muligheder. Det er vores ambition at tilbyde lige netop den GPS skattejagt som du er ude efter.
 
Har du lyst til at prøve kræfter med en GPS Skattejagt, så kan du vælge mellem: GPS Hunting, GPS Team event og GPS Kulturløb.